TARIEVEN
Kennismakingsgesprek: € 80,-
Individueel consult: € 80,- per uur
Relatie therapie € 100,- per uur
Telefonisch / online consult: € 80,- per uur
Vermelde prijzen zijn incl. BTW of vrijgesteld van BTW.
Bij facturatie wordt er per kwartier afgerond.
Mocht je verhinderd zijn, laat het dan tenminste 24 uur van tevoren weten, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht de melding van verhindering later of niet binnen komen, wordt het tarief van een uur in rekening gebracht.
Wachtlijst: 2 weken (laatst bijgewerkt op 13 december 2023)
Mededeling inzake corona-pandemie
Zolang we beiden geen klachten hebben, kunnen de sessies in de praktijk gewoon doorgaan. Er is ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden. 
Als één van ons klachten heeft, verplaatsen we de sessie of we maken er een online sessie van.
vergoeding zorgverzekering
Veda Coaching & Therapie is geaccrediteerd en geregistreerd bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de overkoepelende organisatie RBCZ. De vergoeding voor psychosociale zorg valt onder de noemer ‘alternatieve/complementaire geneeswijzen’. Bijna alle ziektekostenverzekeraars vergoeden daarom een deel van mijn zorg via de aanvullende verzekering (het eigen risico wordt hierbij niet aangesproken).
Check altijd vooraf je polis om misverstanden te voorkomen of neem contact op met je eigen zorgverzekeraar. Vermeld hierbij de AGB-code van de praktijk (90109469), van mijzelf als hulpverlener (90068436), het NFG-registratienummer (9274) en het licentienummer van de RBCZ (210451R). Ook kun je kijken op de website van de NFG (https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html). Let wel: alléén individuele psychosociale consulten komen voor vergoeding in aanmerking. Coaching of relatietherapie worden door de zorgverzekeraar niet vergoed.
Ik verzoek u wel een behandelovereenkomst te tekenen.
Lid van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW).
NFG-registratienummer: 9274
Dit betekent dat ik als zorgprofessional voldoe aan de kwaliteitseisen van de NFG. Ook verplicht ik me tot deelname aan bij- en nascholing en houd ik me aan de ethische code van de NFG. Verder val ik met mijn praktijk ook onder het onafhankelijk klacht- en tuchtrecht van de NFG, welke voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
Lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).
RBCZ-registratienummer: 210451R