WERKWIJZE
Bij Veda staat jouw hulpvraag centraal. Dit houdt in dat jouw handelen, opgebouwde/opgelegde patronen en overtuigingen met gevoel worden bekeken, besproken en doorvoeld. Daarbij worden onder andere systeemgerichte werkwijzen gehanteerd. Deels cognitief maar 'het hart' speelt hierbij zeker zo'n belangrijke rol. Wanneer je vastloopt wordt er vaak vanuit 'het hoofd' naar een oplossing gezocht. Wanneer na langere tijd blijkt dat de denkgeest een verdere verwijdering teweeg brengt, stellen mensen zich meer open voor een holistische benadering. Eigenlijk verbind je hierdoor hart en hoofd met elkaar. Deze verbinding is essentieel. Ik help je bij het maken van deze verbinding. 
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw hulpvraag en wat ik, als therapeut, voor jou kan betekenen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er een persoonlijke klik is om samen aan jouw traject te beginnen. 
Een traject duurt meestal vijf tot tien sessies. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ernst van de klachten en het tempo van je persoonlijke groei.